Naailes

Bel voor informatie over onze naailes of andere cursussen zoals hoeden of schorten maken. Bel gerust of kom gezellig langs in de winkel. Ik geef u graag meer uitleg.

Naailessen

Wilt u het naaivak leren? Het maakt voor ons niet uit of u een beginner bent of al vergevorderd. De patronen worden op uw maat getekend. Dat zit bij het abonnement in. We geven naailes aan een groep van 6 personen. U kunt zich alleen aanmelden of samen met een groep.

Voor kennismaking of/en inschrijving bel of kom kijken in het atelier in Maassluis. Minimale inschrijving bedraagt 2 maanden.

Hoeden maken

Hoedenmaken is een kunst. Enige kennis van naaien is aanbevolen, maar zeker niet verplicht! In 5 lessen leert u het vak en aan het eind van de cursus mag u uw creatie meenemen. De lessen worden gegeven in groepjes van maximaal 6 mensen. Zo krijgt iedereen de aandacht die het nodig heeft bij dit vak.

De kosten voor deze cursus bedragen € 150,-

Schorten maken

Wilt u naaivak leren? Het maakt voor ons niet uit of u een beginner bent of al vergevorderd. De patronen worden op uw maat getekend. Dat zit bij het abonnementsgeld in. Onze lessen worden altijd gegeven aan een groep van 6 personen. U kunt zich alleen aanmelden of samen met een groep.
Voor kennismaking of /en inschrijving bel of kom kijken in het atelier. Minimale inschrijving bedraagt 2 maanden.

Hoeden opwerken

Wilt u het naaivak leren? Het maakt voor ons niet uit of u een beginner bent of al vergevorderd. De patronen worden op uw maat getekend. Het is een leuke hobby en met succes. En dat voor maar € 40,- per maand! Onze lessen worden altijd gegeven aan een groep van 6 personen. U kunt zich alleen aanmelden of samen met een groep.
Voor kennismaking of /en inschrijving bel of kom kijken in het atelier. Minimale inschrijving bedraagt 2 maanden.